Chicken in coconut milk
Пропонуємо спробувати ресторанну страву Східної кухні. Таку курку, як правило, готують з гострим перцем. А ми пропонуємо тобі більш «спокійний» варіант з використанням звичайного чорного меленого перцю. А любителі гострого можуть додати до цибулі гострий перець і смажити їх разом.
Кількість кокосового «Green Smile» може бути будь-якою! Коли хочеться курку в густому соусі, додавай менше рослинного, коли в рідкому – більше.
This dish is usually served with rice.
Ingredients:
- 500 g of chicken fillet
- 250-300 ml "Green Smile" coconut
- 1 onion
- 1 clove of garlic
- 2 tbsp refined sunflower oil
- 1 tsp turmeric
- salt (to taste)
Marinade:
- 2 tbsp ginger
- 2 tbsp lime juice
- 2 cloves of garlic
- 1 tbsp refined sunflower oil
Method of preparation:
Приготуй маринад: натри часник і імбир на дрібній тертці, додай сік лайма і соняшникову олію.
Куряче філе наріж довільними шматочками, змішай з маринадом і відправ в холодильник на 1-2 години. Можна залишити на ніч.
Цибулю і часник (з основних інгредієнтів) наріж дрібно і обсмаж на невеликій кількості соняшникової олії. Додай куркуму, перемішай. Додай м’ясо разом з маринадом. Смаж, помішуючи, поки всі шматочки не посвітлішають.
Додай рисово-кокосове напій. Тушкуйте 10-15 хвилин під кришкою. Додай сіль і перець.
Курка в рисово-кокосовому готова.