Carrot cake
Пропонуємо приготувати ніжний і м’який морквяний торт.
За рахунок кукурудзяного борошна і моркви коржі виходять розсипчастими і вологими. Глазур з кокосового масла відмінно доповнює незвичайний смак торта.
ІIngredients:
- 250 g of carrots
- 250 g of applesauce
- 50 g "Green Smile" rice
- 200 g of corn flour
- 1 chicken egg
- 50 g of coconut oil
- 15 g of sweetener
- 5 g of baking powder
- 20 g dried apricots for garnishing
For glaze:
- 60 g of coconut oil
- 8 tbsp "Green Smile" rice 1.5%
- 10-15 tbsp of icing sugar (to taste)
Method of preparation:
Промий, почисти моркву і натри її на дрібній тертці. Розтопи кокосове масло. Додайте до моркви підсолоджувач, яблучне пюре, яйце, кокосове масло і рисовий «Green Smile». Перемішайте до однорідності.
Змішай борошно з розпушувачем і додай в суміш. Збий тісто вінчиком. Вилий його в форму, злегка змащену маслом. Випікай бісквіт при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Промий курагу і дрібно наріж. Розтопи кокосове масло на водяній бані, змішай з рисовим немолоком. Додай цукрову пудру і перемішай до однорідної консистенції. Слідкуй, щоб не було грудочок. Підігрій суміш на слабкому вогні 1 хвилину, постійно помішуючи, до повного розчинення пудри.
Розріж пиріг на 2 коржі і просочи коржі отриманою глазур’ю. Зверху торт теж необхідно покрити глазур’ю. Постав торт в холодильник на пару годин.
Прикрась курагою і подавай до столу.