Десерти
Полуничні млинці
Млинці з легкими полуничними нотками чудово смакуватимуть до ранкової кави та приємно здивують своїм смаком.
- 1 л «Green Smile» вівсяний 2,5% жиру
- 4 яйця
- 500 г борошна
- 2 столових ложки олії
- 1 столова ложка цукру (опціонально)
- 0,5 чайної ложки солі
- 200г полуничного пюре
Спосіб приготування
Збий яйця та цукор. Далі додай сіль та олію, та знову збий.
Підігрій «Green Smile» вівсяний, змішай із сумішшю яєць, цукру та полуничного пюре.
Додай малими порціями борошно та постійно перемішуй до того часу, поки не зникнуть усі грудочки. Тісто має бути в міру рідким і нагадувати рідку сметану.
Обсмажуй з обох сторін до золотистої скоринки.
Смакуй млинцями зі свіжими фруктами або улюбленими наповнювачами.