Морквяно-кокосовий суп
Цей смачний, корисний і одночасно оригінальний суп настільки простий, що його зможе приготувати, навіть, дитина.
Така страва може стати хорошим рішенням для тих, хто дотримується посту або вегетаріанської дієти.
Інгредієнти:
- 3 моркви
- 200 мл «Green Smile» кокосовий
- 400 мл води
- 2 столові ложки лимонного соку
- 1 чайна ложка куркуми
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- петрушка або базилік для прикрашання
Спосіб приготування:
Підготуй моркву: почисти, промий в проточній воді і поріж на шматочки. Потім набери в каструлю води, склади туди моркву і постав варитися. Коли морква закипить, трохи зменш вогонь і вари, поки вона не стане м’якою.
Додай до моркви куркуму і кокосове молоко. Посоли, поперчи і перемішай. Потім зменш вогонь до мінімального і вари ще близько 2-3 хвилин.
Зніми суп з вогню, додай сік лимона і збий погружним блендером до однорідної консистенції. Прикрась гілочкою зелені. А щоб підкреслити смак супу, можна додати в тарілку 1 чайну ложку соєвого соусу. Суп готовий.