Carrot and coconut soup
This tasty, healthy and original soup is so simple that even a child can make it.
This dish can be a good solution for those who are fasting or on a vegetarian diet.
Ingredients:
- 3 carrots
- 200 ml "Green Smile" coconut
- 400 ml of water
- 2 tablespoons of lemon juice
- 1 teaspoon of turmeric
- salt and ground black pepper to taste
- parsley or basil for garnishing
Method of preparation:
Підготуй моркву: почисти, промий в проточній воді і поріж на шматочки. Потім набери в каструлю води, склади туди моркву і постав варитися. Коли морква закипить, трохи зменш вогонь і вари, поки вона не стане м’якою.
Додай до моркви куркуму і кокосове молоко. Посоли, поперчи і перемішай. Потім зменш вогонь до мінімального і вари ще близько 2-3 хвилин.
Зніми суп з вогню, додай сік лимона і збий погружним блендером до однорідної консистенції. Прикрась гілочкою зелені. А щоб підкреслити смак супу, можна додати в тарілку 1 чайну ложку соєвого соусу. Суп готовий.